Livsnavigatören

Mer om anki

Jag har en osinlig lust att vara i den kreativa processen, att utveckla idéer, planera och starta upp nya projekt!
Att utmana, tänka nytt och utanför ramarna är mitt livselixir, liksom att se när en ide’ går från tanke till något konkret.
Jag brinner för att hjälpa andra att förstå sig själva (och därigenom sin omgivning), att utvecklas, att må bättre och ta ut riktning och mål i sina liv. Det gör jag oftast genom samtal i min roll som mentor och kommunikatör på Realgymnasiet, men även som certifierad digital livscoach. Mitt coachföretag heter Livsnavigatören – läs mer här nedan!                         

Utöver den egna coachverksamheten är jag (tillsammans med ett trettiotal coacher) verksam i coachnätverket Coach4U, sedan starten sommaren 2020. Nätverkets bidrag är – i en värld med galopperande coronaspridning och med många människor som även mår dåligt psykiskt – att ge dig möjlighet att boka 5 kortare coachsamtal gratis med valfri coach. 

Läs mer här;  www.coach4u.se

Livsnavigatören - digital coaching online - hjälper dig styra dit hjärtat längtar!

Att se möjligheter och inte hinder, ljuset och inte mörkret, kan man ibland behöva hjälp med. Jag finns här för dig, för att hjälpa dig att ta nästa steg – när du känner dig redo. Kanske blir det din present till dig själv – eller till någon du bryr dig om? Jag brinner för att betyda den positiva skillnaden, genom att hjälpa dig hitta dina egna svar som finns inom dig. Vid en bokning så träffas vi digitalt via Teams, Skype eller Messenger. Ett coachsamtal varar i 60 minuter.

Varmt välkommen att kontakta mig på  ankipalerby@live.se  så bokar vi in en tid som passar dig, för samtal!  <3  

Feedback från några tidigare klienter; ”Tack vare din coachning har jag fått en starkare tro på mig själv i mitt yrkesliv. Din fantastiska närvaro, ditt sanna engagemang och din förmåga till lyssnande. Din stora medkänsla – och ärliga vilja till stöttning. Din förmåga att skapa trygghet i samtalet. Jag vill varmt rekommendera Anki som coach! Att bli coachad av Anki är som att få en varm och trygg hand i min. Anki lyssnar med hjärtat, och ser med sin vakna blick snabbt ingångar att föra samtalet framåt. Hon ger tid och plats för mig som klient att i lugn takt nå mina egna svar. När jag finner dem är Anki där och stöttar, vilket gör att jag efter en stund kan släppa hennes hand – i en stark övertygelse om min egen förmåga. Tack, Anki!” / Lena G

”Eftersom vi fokuserat på min rädsla och ensamhet så är det viktigaste som coachningen gett mig att tillåta mig mina känslor, men också att utmana dem. Jag vill lyfta ditt lyssnande och sedan att du hjälpt mig att öppna dörrar utan att tala om hur jag ska göra, utan själv fått komma på det. Jag tänker mig att det är just det som är coachning. Jag är oerhört tacksam att vi har kunnat göra det via Skype, det betydde mycket och var väldigt flexibelt. Du hjälpte mig att ringa in vad som tyngde mig, du lyssnade och sedan guidade du i rätt riktning. Jag hade aldrig kommit så här långt om jag inte haft dig till hjälp! <3” / Sari

Mitt coachföretag Livsnavigatören ger i mars 2021 ut min första bok Klokboken Superkrafternai nära samarbete med den fantastiska Susanna Geidemark, illustratör, akvarellkonstnär och grafisk designer. Boken passar växande människor i alla åldrar och lyfter de superkrafter vi har inom oss. Den finns även översatt till engelska och heter då Gentle Words of Wisdom – Your Superpowers.

Vill du läsa mer om Klokboken Superkrafterna? Se bokfliken!

Vill du göra en bokbeställning? Kontakta mig på e-mail;  ankipalerby@live.se  eller via sms till;  +46 707-160 260.